Professioneel fitnessapparatuur
Standaard één jaar garantie
Meer dan 28 jaar ervaring
Beste prijzen en mooiste apparatuur
€--,--
Toevoegen aan de offerte

Athletic Performance Dumbbell toren 1 t/m 10 kg

Athletic Performance Dumbbell toren 1 t/m 10 kg
€--,-- Excl. btw
Op voorraad (24)
EAN Code:
6017456827802

De Athletic Performance Dumbbell Toren 1kg t/m 10kg wordt geleverd met rubber Hexagon dumbbells. Lees meer..

"Dumbbell toren 1 t/m 10 kg" is toegevoegd aan uw offertelijst
You have reached the maximum number of products
  • Professioneel fitnessapparatuur

  • Standaard één jaar garantie

  • Meer dan 28 jaar ervaring

  • Beste prijzen en mooiste apparatuur

Ga je aan de slag met krachttraining? Een dumbbellset is een ideaal om manier om te beginnen met krachttraining. Op deze handige dumbbelltoren vind je maar liefs 11 sets met rubberen dumbbells met gewichten van 1 tot en met 10 kg. Van elk gewicht zijn er 2 dumbbells, waardoor je in allebei de handen een dumbbell van hetzelfde gewicht vast kunt houden. In totaal hebben de dumbbells een gewicht van 110 kilo. Deze dumbbellset wordt geleverd met een handige toren waarin je de dumbbells gesorteerd op gewicht kunt opbergen. De toren neemt weinig ruimte in beslag en is dus ideaal om thuis mee te trainen.

Waarom trainen met dumbbells?

Een dumbbellset neemt dus erg weinig ruimte in beslag. Daarnaast zijn er nog veel meer voordelen aan het trainen met dumbbells. Dumbbells zijn gemakkelijk in gebruik en je kunt er veel verschillende oefeningen mee doen waardoor je er het hele lichaam mee kunt trainen. De dumbbells zijn zowel staand, zittend als liggend te gebruiken. In welke positie je ze ook gebruikt, met de dumbbells dwing je je lichaam dezelfde inspanning aan beide kanten toe te passen. Daarnaast kun je met dumbbells heel gericht bepaalde spiergroepen trainen. Dit in tegenstelling tot trainen op een fitnesstoestel waar je bewegingen beperkt zijn. Door de dumbbells effectief te gebruiken, ga je de spieren in verschillende hoeken trainen waardoor het makkelijker wordt om je training uit te breiden. Zo zorg je voor meer uitdaging voor jezelf.

Dumbbellset met toren kopen bij Best Buy Fitness.

Bij Best Buy Fitness bestel je gemakkelijk een dumbbellset met toren online. Al onze producten hebben standaard één jaar garantie. Wil je naast krachttraining ook je conditie verbeteren? Wij bieden ook diverse fitnessapparaten om je uithoudingsvermogen mee te verbeteren, zoals roeitrainers, crosstrainers, loopbanden en nog veel meer. Wil je eerst meer informatie ontvangen over de fitnessapparaten die wij aanbieden? Neem dan zeker contact met ons op.

Professioneel fitnessapparatuur
Standaard één jaar garantie
Meer dan 28 jaar ervaring
Beste prijzen en mooiste apparatuur