Professioneel fitnessapparatuur
Standaard één jaar garantie
Meer dan 28 jaar ervaring
Beste prijzen en mooiste apparatuur
WIJ HEBBEN ALTIJD EEN PASSENDE OPLOSSING VOOR U
MEER DAN 28 JAAR ERVARING

Over ons

Best Buy Fitness BVBA is een flexibel bedrijf met meer dan 28 jaar ervaring in de fitnessbranche.

Wij zijn gespecialiseerd in recente, gebruikte fitnessapparatuur van merken zoals: Life Fitness, Technogym, Precor, Paramount en Hammer Strength, Panatta en Cybex. De toestellen worden geheel gereviseerd, zowel technisch als optisch. De revisieafdeling is in België en is voorzien van een eigen spuiterij waarmee wij werkelijk aan alle wensen van de klant, qua kleuren en verschillende lakken, kunnen voldoen.

Met een gemiddelde voorraad van 6.000 toestellen en een verkoop van 1.500 toestellen per maand, is Best Buy Fitness BVBA de grootste in zijn soort in Europa. Door onze internationale contacten kunnen we vaak de beste en mooiste apparatuur aanbieden tegen de meest aantrekkelijke prijzen. Best Buy Fitness BVBA biedt u een totaalpakket. Wij regelen voor u niet alleen de beste deal qua aanschaf van apparatuur, maar we hebben het hele aftersales pakket qua garantie en service ook in eigen beheer.

Buiten de vestiging in België, heeft Best Buy Fitness BVBA ook een vestiging in Spanje (El Campello – Alicante). Via deze vestigingen zijn wij in staat om alle landen van Europa te voorzien van eerste klas kwaliteit toestellen voor de beste prijzen.

 

Professioneel fitnessapparatuur
Standaard één jaar garantie
Meer dan 28 jaar ervaring
Beste prijzen en mooiste apparatuur