Professioneel fitnessapparatuur
Standaard één jaar garantie
Meer dan 28 jaar ervaring
Beste prijzen en mooiste apparatuur
WIJ HEBBEN ALTIJD EEN PASSENDE OPLOSSING VOOR U
MEER DAN 28 JAAR ERVARING
€--,--
Toevoegen aan de offerte

WOODWAY Curve treadmill

WOODWAY Curve treadmill
WOODWAY Curve treadmill
WOODWAY Curve treadmill
WOODWAY Curve treadmill
€--,-- Excl. btw
Niet op voorraad
EAN Code:
6017450754753

Voeg een nieuwe dimensie toe aan je training met de Woodway Curve Treadmill. De volledig zelf aangedreven Woodway Loopband biedt een unieke trainingservaring die geen elektriciteit vereist. Lees meer..

"Curve treadmill" is toegevoegd aan uw offertelijst
You have reached the maximum number of products
  • Professioneel fitnessapparatuur

  • Standaard één jaar garantie

  • Meer dan 28 jaar ervaring

  • Beste prijzen en mooiste apparatuur

De Woodway Curve Treadmill daagt het hele lichaam uit terwijl het tot 30% meer calorieën verbrandt dan andere loopbanden. Het bijzondere aan deze loopband is dat je geen elektriciteit nodig hebt om de band te laten draaien. Wanneer je begint te lopen, draait de band automatisch en past deze zich automatisch aan op jouw snelheid. Je bent zelf de motor op deze loopband waardoor je veel meer spiergroepen gebruikt tijdens het hardlopen. Het is daarmee een erg geschikt apparaat voor cardiotraining

De voordelen van de Woodway Curve Treadmill

Woodway heeft kritisch gekeken naar loopbanden en deze ontzettend geïnnoveerd met deze Curve Treadmill. Het grootste voordeel van de Woodway Curve Treadmill is dat deze geen elektriciteit nodig heeft. Hierdoor kun je de loopband op elke beschikbare plek neerzetten, ook als er geen stopcontact in de buurt is. Daarnaast vermindert deze loopband de verticale verplaatsing van jouw gewicht waardoor je meer energie gaat verbruiken en je calorieverbruik dus toeneemt! Doordat je zelf de snelheid kunt bepalen is deze loopband geschikt voor verschillende soorten trainingen zoals interval training en high speed training. Op de display kun je precies zien hoe lang je al aan het hardlopen bent, met welke snelheid je rent en welke afstand je hebt gerend. Ideaal als je een hardloopschema volgt en je prestaties wilt verbeteren.  Tenslotte heeft deze loopband natuurlijk het voordeel dat je hem altijd kunt gebruiken, ook als het buiten regent of als het al te donker is om door de bossen te lopen. Bovendien zorgt de zachte oppervlakte van de loopband er voor dat je voeten minder hard neerkomen, waardoor je de kans op blessures verkleint. Kortom, de Woodway Curve Loopband geeft jou volledige controle over je work-out van het begin tot het einde!

Woodway loopband bij Best Buy Fitness

Bestel gemakkelijk de Woodway Curve Treadmill online bij Best Buy Fitness. Dit apparaat is beschikbaar in een gereviseerde variant, waarbij een gebruikt apparaat volledig wordt opgeknapt en gecontroleerd om professionele kwaliteit aan te kunnen bieden. Dit zorgt ervoor dat de prijs extra scherp is. Er zit ook standaard één jaar garantie op al onze fitnessapparatuur. Op zoek naar vergelijkbare loopbanden? Een andere populaire loopband is de Technogym Run Artis Unity. Naast loopbanden zijn er meer apparaten voor cardiotraining om uit te kiezen. Zo is er bij Best By Fitness ruime keuze uit fietsen, crosstrainers en steppers om het cardio aanbod uit te breiden. 

 

Curve treadmill

Nog niet gewaardeerd

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Je beoordeling toevoegen

Nog niet gewaardeerd

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Je beoordeling toevoegen
Professioneel fitnessapparatuur
Standaard één jaar garantie
Meer dan 28 jaar ervaring
Beste prijzen en mooiste apparatuur