Professioneel fitnessapparatuur
Standaard één jaar garantie
Meer dan 28 jaar ervaring
Beste prijzen en mooiste apparatuur
WIJ HEBBEN ALTIJD EEN PASSENDE OPLOSSING VOOR U
MEER DAN 28 JAAR ERVARING
€--,--
Toevoegen aan de offerte

Concept2 Model D

Concept2 Model D
Concept2 Model D
€--,-- Excl. btw
Niet op voorraad
EAN Code:
6017437910950

De betrouwbaarheid van de Model D Indoor Rower heeft hem tot de bestverkochte roeimachine ter wereld gemaakt. De roeimachine geeft een effectieve cardio-training die je conditie verbetert en je lichaam in shape brengt. Lees meer..

"Model D" is toegevoegd aan uw offertelijst
You have reached the maximum number of products
  • Professioneel fitnessapparatuur

  • Standaard één jaar garantie

  • Meer dan 28 jaar ervaring

  • Beste prijzen en mooiste apparatuur

Concept 2 Model D

De Concept 2 Model D roeitrainer behoort wereldwijd tot de bestverkochte roeimachines ter wereld. Door de diverse functionaliteit train je met gemak diverse spiergroepen waaronder, schouders, armen, rug, borst- en buikspieren. Je werkt daarnaast ook meteen aan je conditie.

Apparatuur van Concept 2 staat bekend om een duurzame, sterke constructie. Ze zijn gebouwd om eindeloos vaak gebruikt te worden in clubhuizen, trainingscentra, woonkamers, hotels, sportscholen en militaire bases over de hele wereld. We zorgen ervoor dat onze apparaten eenvoudig te onderhouden zijn, zodat jij je kan richten op het gebruik van je machine, niet op het onderhoud ervan.

Pluspunten van de Concept 2 Model D

Alle cardioapparatuur van Concept 2 is stevig gebouwd. Dit maakt ze geschikt voor dagelijks en intensief gebruik. Een roeitrainer werkt middels een ketting die een bepaalde weerstand biedt. Een pluspunt is dat de weerstand die je krijgt afhankelijk is van elke haal die je maakt tijdens een training zodat je altijd de volledige controle hebt over zowel de inspanning als weerstand. Met de spiraalvormige luchtschuif kan je gemakkelijk de luchtstroom naar het vliegwiel veranderen om zo het gevoel van de haal aan te passen naar eigen voorkeur.

Verder is een voordeel van de Concept 2 Model D, dat je tijdens een training de monitor kunt plaatsen in elke gewenste positie. Op deze manier kun je tijdens een training met gemak onder andere het volgende aflezen: tijd, afstand, snelheid, calorieën, trainingsniveau. Er is keuze uit maar liefst tien verschillende niveaus.

Een ander pluspunt dat bijdraagt aan een aangename positie tijdens het roeien is het verstelbare voetenbord. Deze is gemakkelijk aan te passen aan je eigen voeten. Daarnaast zorgen de ergonomische handgrepen met een hoek van 10 graden ervoor dat je je armen en handen tijdens het roeien in een natuurlijke houding kan houden.

Best Buy Fitness biedt standaard één jaar garantie. Neem contact met ons op voor eventuele vragen over het fitnessapparatuur.

Model D

Nog niet gewaardeerd

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Je beoordeling toevoegen

Nog niet gewaardeerd

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Je beoordeling toevoegen
Professioneel fitnessapparatuur
Standaard één jaar garantie
Meer dan 28 jaar ervaring
Beste prijzen en mooiste apparatuur